SAY Hi!

Achter lavendergarden.nl zit een 46 jarige creatieveling die stiekem nogal verslaafd aan Starbucks koffie en daarbij dus verzot is op alles wat met creativiteit te maken heeft. Al vele jaren samen en getrouwd en de trotse mams van 4 bijzondere pubers. Daarnaast ben is ze gek op de kleur lila.

Zo gek dat ik zelfs mijn Amerikaanse Bulldog zelfs Lila heb genoemd. Door de jaren heen is mijn passie voor alles wat met papier, stickers en webdesign alleen maar gegroeid en heb ik veel inspiratie opgedaan die ik graag met jou wil delen.  Ik vind het heerlijk om te ontspannen bezig te zijn met mijn planner. Daarnaast ben ik verslaafd aan mooie papiertjes, idolaat van stickers en een pennen verzamelaar. In mijn vrije tijd kun je me meestal achter mijn pc vinden op zoek naar leuke D.I.Y. ideetjes om zelf te proberen. Naast mijn creatieve hobby’s vind ik het super leuk om websites te maken met behulp van WordPress.

Dit alles gecombineerd kun je dus op lavendergarden.nl vinden. Creatieve tips met een vleugje design!.

WIE ZIT ER ACHTER LAVENDERGARDEN.NL?

De domeinnaam Lavendergarden werd aangevraagd in 2014 maar het duurde tot half 2019 voordat er daadwerkelijk een blog werd gestart.  Ik twijfelde al jaren over het al dan niet starten van een creatieve blog op het gebied van planning , lifestyle en design, omdat ik niet zeker wist of ik iets origineels en nieuws van mijzelf kon bijdragen aan de immense blogwereld.

Ik blog al een aantal jaar over het wel en wee van mijn bijzondere gezin maar wilde dit niet combineren op dezelfde website.

Nadat een aantal van mijn lieve vriendinnen me vroegen waarom ik  ook mijn creatieve kant (en dan met name mijn ervaring op het gebied van WordPress) niet deel met anderen besloot ik toch de stap te wagen en sinds juli 2019 ben ik dan toch echt daadwerkelijk begonnen met het opstarten van Lavendergarden.nl.

Op lavendergarden zul je geen moeilijke of ingewikkelde creatieve uitspattingen vinden. In de blogs van Lavendergarden.nl deel ik mijn liefde voor planning en (web) design maar ook mijn creatieve uitspattingen zul je hier terugvinden. De tips die ik met je deel zullen vooral bedoeld zijn om inspiratie op te doen. Dat zijn namelijk momenteel de onderwerpen die ik – en hopelijk jij ook – leuk en interessant vind!

 

VRAGEN/OPMERKINGEN/SAMENWERKING?

Aarzel niet en mail me gerust op lavendergarden(at)mail.com. Ik hoor graag van je !